Tröttheten slår in

Publicerat: 2011-11-30 | 23:36:38 i Allmänt
Så sjukt fruktansvärt trött så får bli ett kort inlägg om min dag. Praktiken var fylld med sömnad och projekten kommer fortsätta antagligen hela dagen imorgon så sy, sy,sy. Har ingen praktik på fredag så sista dagen imorgon innan helg! Jätteskönt o passande vecka för jag har varit så sjukt trött o otagg på att arbeta, menmen praktiken är awesome så tur de. 

Klippt mig har jag gjort idag med så nu känns håret skitkort än så länge, men om två dagar eller nåt känns det väl som normalt :) Måste verkligen börja skärpa mig med klippningen och börja klippa mig oftare! ska försöka med det nu!
Jag och Pauline har även haft tvättstugan idag, sämsta anledningen till varför jag är uppe nu och min plan var idag att sova absolut senast klockan elva, och inte lägga mig tidigast så men icke vi skulle ha tvättstugan till elva och jag som för än gångs skull ville lägga mig o sova klockan nio.  Men det är ju typiskt livet de.
Nej shit! Nu håller jag på o dö så sov skitgott allihopa <3 puss på er!

Julkänsla!

Publicerat: 2011-11-29 | 18:54:09 i Allmänt
Har idag gått runt och haft än väldig julkänsla av nån anledning! Kvällens aktivitet blir att julpynta rummet som prio ett sen får vi se om jag hinner något annat. Har verkligen lust att slå på en julig film som grinchen, dricka julmust, äta julsaker -knäck, lussebullar, pepparkakor -, tända massa ljus o bara mysa :) Men nej det får bli en annan dag!

Sitter o funderas över var min familj har tagit vägen, bara ja o katterna hemma sen jag kom hem - högst ovanligt :) Jobbet var toppen idag och jag sydde klart två undekjolar o ett skärp till en klänning kort sagt. Underkjolarna var till klänningen som jag la upp bild på förut som finns längre bak i bloggen! :)

Nu ska jag sätta igång in
nan det är läggdags! kanske sätta på lite julmusik med? Får se om jag hittar nå bra :D

Hemska måndag

Publicerat: 2011-11-28 | 22:50:25 i Allmänt
Detta har inte varit min dag känner jag. Började med att jag ställt klockan fel vilket inte var en större katastrof men fick en halvtimme på mig innan jag behövde ta mig till tåget, när jag går ut möts jag av vinterkylan för att göra det hela värre. När jag kommer till jobbet kommer jag på att jag glömt massa hemma men det var ingen stor katastrof egentligen. Dagen gick fort som jag skrev tidigare och jobbet var rätt skoj idag men kände verkligen inte för att vara där idag. Men vi har gjort om lite och jag började klippa ut tyg till en underkjol så ska nog sy den ungefär hela dan imorn :))
Har planerat en del av vad jag ska titta på på sacomässan på fredag, skönt och även försökt komma fram hur jag ska klippa mig utan resultat med det löser sig :)
Har en kelsjuk katt i knät så nu ska vi lägga oss o sova!

Lunch

Publicerat: 2011-11-28 | 12:35:22 i Allmänt
Sitter med en nygjord asfet pizza som jag fick för mig att äta till lunch :) colan är guldvärd. Jobbet är segt idag för vill verkligen bara vara hemma i sängen men dagarna brukar gå fort så den Gör nog det idag med :) Nu måste jag äta Så ha en toppendag :)

Första advent

Publicerat: 2011-11-27 | 22:42:18 i Allmänt
Första advent idag tänka sig :) tiden går så fruktansvärt snabbt och jag hänger inte med någonstans. Men det är bara att följa med bäst man kan!

I fredags var jag på en nybörjardans, jag som själv är högnivådansare tyckte de kändes sådär att gå på den men visade sig bli väldigt lyckad måste jag säga :) hade väldigt skoj utöver dansen med och det blev en väldigt trevlig kväll. Barry, som e här från Kanada va där och jag träffade honom sista gången innan han åker tebax hem igen :) därav anledningen till att jag kom till dansen i första hand hehe :D Efter dansen mötte Elise upp mig i Rotebro o vi fick skjuts hem o hon sov här o vi hade en mysig välbehövlig snackkväll, sista gången vi träffades ensamma innan hon åker till Chile i ca två månader :( dumma chey!
O i går kom Rikard till mig o sov hos mig, vi såg på red riding hood, rätt okej film får jag säga :) och sen kollade massa tv, myspysigt :)
Idag har jag vart i Tumba o firat min kusin som fyllde arton :) kan väl inte påstå att det var oerhört skoj menmen.

Pratat med Barry nu i nån timme och jag är trött som satan, tror jag ska lägga mig med te och se ett avsnitt gossipgirl innan det blir sova för min del :)

Hoppas ni haft en toppenhelg!
PUSS! Sov gott


24 november

Publicerat: 2011-11-24 | 23:35:01 i Allmänt
En månad kvar tills de e julafton! Kan ni tänka er det med detta fantastiska väder?! helt underbart :D dock så känns det som alla börjar komma in i någon härlig julkänsla, men jag känner inte av det ett dugg. Men i helgen ska jag försöka julpynta o så om jag hinner man ska ju göra dee :)
Jobbet gick asssmidigt, har gjort ungefär samma saker som alla andra dagar mer eller mindre. Blev pannkakor till lunch hehe, asgott vare vill jag lova :D
Nyduschad o fräsch är jag nu o sängen kallar! :) börjar 11 imorgon superskönt, och på kvällen blire dans o Elise ska sova hos mig :D tooooppen! heelg imorn, kommer bli awesome.

PUSS!

Lill-lördag

Publicerat: 2011-11-23 | 21:56:56 i Allmänt
På jobbet hände samma som igår, plus att jag klippte tygprover. Jobbade till sex istället för fem så blir tvärtom imorn :) alltså jobbar jag 10.30-17.00 kommer gå hur snabbt som helst, supersköna tider :)

Sitter nu i sängen med myskläderna på o myser med te, ljus, mandariner o kladdkaka framför Gossip Girl - underbart! Kan inte bli så mycket bättre :)

Have a nice evening folks!

:D

Publicerat: 2011-11-22 | 21:48:44 i Allmänt
Idag på praktiken packade vi upp leveransen av nya kollektionen :) Kul att se allt o allt som gick fel i produktionen fick jag rätta till enkelt sagt. Skitkul att dom låter mig göra det, de gick hur bra som helst och det är ju superkul att sitta o sy hela dagen även om det är smådetaljer o handsömnad :) jobbade 09.30-17 o det är samma tider som gäller imorn!

Det här är en absolut favorit av alla fina stilrena klänningar som hänger i butiken, den är helt fantastisk vacker :)

Har nu även skrivit och skickat in en ansökan till skolan om att få åka o gå i skola o arbeta med ett projekt i London i två veckor i januari! Nackdelen med om jag kommer va en av de fyra som får åka är att missa de två sista veckorna av praktiken, fast tror det skulle vara sjukt värt! Bara vänta med spänning om det blir av först o främst och vilka fyra som får dra iväg på detta som låter så sjukt spännande. Har alltid velat åka till London med men det har aldrig blivit av vore hur kul som helst att få göra de gratis o allt med hihi :)

Nej nu funderar jag på o gå o göra mig en kopp te o se på gossip girl i sängen innan man lägger sig för o sova :) lyckades lägga mig elva igår och kunde somna på kanske en halvtimme! fantastiskt, hoppas de blir bättre så jag slipper dessa sömnproblem

Måndag

Publicerat: 2011-11-21 | 19:24:08 i Allmänt
Haft en  superdag på praktiken, det har varit så lugnt o skönt och jag har suttit o sytt hela dagen. Dagen flög förbi och jag som kände innan att det skulle vara en jobbigare dag då min handledare är ledig idag men blev hur bra o skönt som helst :) ska städa klart rummet nu har jag tänkt och sen iaf börja skriva en ansökan om att få åka till London i två veckor :) 

Systers knäppgök :)

Sov gott :)

Publicerat: 2011-11-20 | 23:31:07 i Allmänt
Halva rummet städat ungefär och borde snart sova :) jobbar 10-18 imorn. Sitter o äter polkagris ja! it's delicious;



End of week

Publicerat: 2011-11-20 | 18:33:11 i Allmänt
Nyss ätit mat, kassler äntligen som jag varit sugen på hur länge som helst! Annars har jag varit ute med Linda i ungefär två timmar innan de, kallt om fötterna kan jag säga att det var men en mysig promenad :) Ska städa mitt rum och troligtvis se på Beck ikväll :) Annars rekomenderar jag er att se The holiday på tv 3 ikväll, bästa filmen!

Imorn är det på't igen ba med praktiken, ska bli spännande för nu är rean slut och brudavdelningen är i fokus! Ska bli skoj o se vad som väntar :)
/ Amanda ♥

Happy day

Publicerat: 2011-11-19 | 22:54:24 i Allmänt
Spenderat dagen på stan med Rikard :) Sen bara slappat hemma, ska nog fixa ordning lite, ta på mig myskläder, lägga mig i sängen o se nån film med kanske te o popcorn eller nåt :) perfekt lördagkväll får jag säga, precis vad jag behöver
Måste säga att jag har en superfin lillkille till bror, Marcus, älskar honom! Han e helt klart bäst :) Han kan om han vill!
Ha en bäst lördagskväll hörrni! :)

Äntligen helg!

Publicerat: 2011-11-18 | 22:53:02 i Allmänt
jäkla vecka! så himla underbar praktik, trivs så fruktansvärt i den lilla butiken på St:Eriksplan. Underbar personal och tiderna kan jag inte klaga på :)
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Är så jävuskt trött, ska titta lite film, ligga i sängen o somna tidigt o imorn blire stan med Rikard :)
Gonatt, puss!

Sov gott!

Publicerat: 2011-11-18 | 00:34:59 i Allmänt

Gonatt

Publicerat: 2011-11-15 | 23:11:46 i Allmänt
Ohyeah, klar med kavajen o e nööjd! Börjar praktiken halv tio men får ta tåget tjugo i åtta in till skolan o lämna in allt och fixa så är det sedan inget skolarbete förns v.4! :D Så nu ska jag lägga mig, somnar förhoppningsvis på en gång.
imorgon blir det bio med mina skönheter! Sov gott :)

RSS 2.0