Godnatt!

Publicerat: 2012-02-26 | 22:40:14 i Allmänt
sjuuuuuuuuuuukt trött efter en helg i Skåneland! Kommer somna så fort jag lägger huvet på kudden!
Vakna till verkligeheten får ske imorgon :)

Godmorgon världen

Publicerat: 2012-02-23 | 10:18:21 i Allmänt

Vaknade ganska nyss och sitter framför lyxfällan med min frukost :) ska göra klart designen på klänningen framför tv3 tills den är klar och sen åka in till skolan och rita av mönstret

Ha en bra dag hörrni! :)


Ibland glömmer man klicka på spara.. :)

Publicerat: 2012-02-22 | 17:07:17 i Allmänt
Ni vet den här känslan när man velat ta en dusch hela dagen och sen får du äntligen hoppa in i duschen, ta en varm lång dusch och komma ut och känna sig fresher than ever? Den har jag nu!

Hade en lektion i skolan idag, naturkunskap, redovisning. Gick toppen. Så slutade ca 10 idag :) har projektvecka den här veckan så har bara inval + natur och har haft dom lektionerna nu och jag jobbar med mitt projekt hemma så det är ju nästan lov! :) Ska göra klart allt med klänningen idag så jag vet hur man ska kunna få av och på sig den haha, annars är designen i princip klart. och imorgon måste jag in till skolan en snabbis och rita av mönstret så jag kan börja med den på lovet nästa vecka :)
Ska även rensa datorn som står i lillebrors rum som jag har massa grejer på idag så vi kan börja möblera om så jag kan få ett jävla skrivbord nångång.

Såg äntligen på 127 hours tidigare idag, grym film! En film man aldrig sett förut liksom, där kan man snacka om att vara stark. Verklighetsbaserad, så jäkla hemskt. Men se den guys! :)

BÄSTA VÄN FYLLER 19 ÅR IDAG!! :D GRATTIS GRATTIS GRATTIS <3


Tiden går så fort! Älskar dig!!

Fettisdagen!

Publicerat: 2012-02-21 | 22:26:01 i Allmänt

Hej alla fina :)

Jag sitter självklart bänkad framför project runway i soffan! Bästa programmet. Inspirerad blir man med :)

Var hos syon tidigare idag, snabbvisit i skolan alltså denna lediga tisdag, och fick en del frågetecken uträttade. Pratade mest om franskastudier och jag känner mig väldigt säker nu på vart och vad jag vill gå och allt så om jag kommer in har jag första halvåret/året efter gymnasiet planerat. Så då är det bara att bestämma vilken av skolorna jag vill gå för att plugga mode sen :) detta känns som en enooorm lättnad förstås!

Sen idag har jag draperat klart min brudklänning till projektarbetet så imorgon ska jag rita av till flatpattern och torsdag ut och leta tyg antar jag! Visar bilder sen hade dom tydligen inte på iphonen :)

Köpte lite impulsivt världens finaste symaskin i söndags! Den ska ni oxå få se sen :D
Så ekonomin får omplaneras lite nu haha

Nu ska jag njuta av det sista av project runway sen mysa ner mig i sängen! :) PUSS!


Lunch

Publicerat: 2012-02-01 | 12:09:24 i Allmänt

Sitter på espresso house med peggy och en varm kopp chai latte i denna kyliga vinterdag! Håller på att dö av kyla idag - sviiiiiiinkallt!
Ritat mönster och haft naturkunskap idag. Känns som vi har natur hela tiden och det är så jävla tråkigt och man blir så jävla trött av det. Nu har vi iaf projekttid då jag ska sy på min korsett :))


RSS 2.0