Sista dagen på året

Publicerat: 2011-12-31 | 15:59:01 i Allmänt
Sitter med en cider och håller på att göra mig i ordning! Det är Peter Lemarc som spelas i högtalarna, inte mig emot :)) Har ätit hummer till lunch här hemma! suuupergott. Åker in till stan klockan sex, där firandet över natten blir av :D så tre timmar har jag på mig att göra mig i ordning och vet ju vad jag ska ha på mig så kan nog lyckas ;) Så ska inte sitta här o babbla utan ska göra mig i ordning så jag slipper stressa ;D
Hare gööött!
och GOTT NYTT ÅR! :D Puss på er era fina <3

u know the feeling

Publicerat: 2011-12-28 | 19:16:48 i Allmänt
Älskar den här känslan att jobba 08-17, komma hem 18, ätit och allt klart 19 och vid 21 vill man gärna var klar med allt för dagen och varva ner i sängen framför tv:n eller datorn. det ger en 2 timmar fritid?! På lovet! det resluterar såklart i att man absolut inte är färdig vid nio och man sover lite mindre om natten och blir något tröttare. Sjukt duktiga är vi på jobbet iaf och får klart hur mycket som helst! 1½ dag kvar sen tar jag jullov! nyårsfirande, chill, till pappa och umgås med bror står på listan! mycket okej, men önskar man hade massa mer ledigt men pengarna rullar ju in så vad gör man inte!
Har hur mycket småsaker som helst att göra.. skulle vara skönt att nån gång känna att allt är löst, men det händer väl aldrig? Tänkte slänga på en film på tvn och fortsätta dubblera mitt tyg så får vi se vad som blir av resten av kvällen, woop.

tisdag, tisdag, tisdag

Publicerat: 2011-12-27 | 23:25:00 i Allmänt
Sitter i soffan och kollar på 27 dresses, har börjat dubblera min korsett idag och ätit ost o kex till filmen :) tidigare idag har jag jobbat slutade halv 5 istället för 5, gick ner till centrum och kollade runt. Köpte min nyårsklänning! :D så nu är det mesta till nyår fixat måste bara välja skor haha, sen har jag nog allt klart. Jobba hela veckan så två å en halv dag kvar sen är det ju nästan nyår! det är ju inte sant!
Nu väntar sängen, som aldrig sviker mig
Godnatt :)

GOD JUL!

Publicerat: 2011-12-26 | 01:31:38 i Allmänt
Så här i efterskott! Har gjort hur mycket som helst dom senaste dagarna så har blivit lite av en dålig uppdatering men tänkte dra en här :) hoppas ni alla haft en lika toppenjul som jag! Firade julafton här hemma med bara familjen och idag, juldagen, firade vi hemma hos släkten i Tumba. Fått massa superfina paket! som ni kan få veta vad det är sen :)

Sitter nu hemma i stormen o väntar på att Axel ska komma o göra mig sällskap. Annars har jag haft sällskap av Linda hela kvällen som åkte hem för en halvtimme sen :) Så tänkte passa på o skriva ett inlägg så jag inte somnar haha. och hissen stannade för mig!!! var så sjukt läskigt! den bara helt plötsligt hoppa till och allt släktes innan det tändes igen och den fortsatte åka huuuur segt som helst. var livrädd! säger att jag tar inte risken att ta den igen ikväll, för har ingen lust med att vara i hissen när det blir strömavbrott! fyfan säger jag usch o fy,,

Nej nu ska jag göra i ordning lite sen dra mig mot tåget o Axel.
God Fortsättning, puss!

Jullov!

Publicerat: 2011-12-21 | 14:51:36 i Allmänt
Hej hopp! känner mig återställd, fräsch och som en människa igen efter att ha sovit hos Axel haha. Fick jullov igår, och ska inte jobba denna vecka så ledig veckan ut så blire jobba nästa vecka :) Åkte hem till Axel med världens omväg (!) och blev att jag sov där när jag ändå e ledig. dock så var ju inte han ledig idag så gick upp sex imorse och kom hem vid åtta. Slängde linserna, bytte kläder och sov till ungefär tolv, vaknade och såg ett avsnitt gossip girl och tog en efterlängtad dusch. Sen har jag slappat framför tvn med frukost och nu ska jag börja köra hårt fram till jul så allt blir klart, ska fixa klart så mycket som möjligt på julklapparna idag och senare blir det julbak med familjen! :) Sätta på julmusik kanske? det hör väl till :)
Puss o Kram Amanda

Kom o ge, kom o ta. Ta mig långt härifrån.

Publicerat: 2011-12-18 | 20:00:45 i Allmänt
Sovit ut i natt tack o lov! sen har jag fixat med julklappar hela dagen :) och färgat håret! nu är det mörkbrunt :)) väldigt skönt att det ser mycket finare ut :)
Fick lust o träffa Linda, men hon hade inte tid för mig :(
"Kort" dag imorgon , sköönt (: Jullov snart, men ska jobba största delen så både skönt och inte skönt. Ska nog rulla in på säsong 2 av skilda världar ikväll och plocka upp i rummet.
Hoppas ni haft en bra helg, puuss Amanda


Go kväll ni fina

Publicerat: 2011-12-18 | 00:13:16 i Allmänt
Har hitills haft en mycket bra helg, smockad med skoj att göra. Eller delvis iaf. Har varit den bästa veckan på praktiken vilket oxå får mig på bra humör (: Igår på praktiken så gjorde jag enkelt nog bara en massa slöjor och hjälpte brudar i butiken. Sen träffade jag Axel i stan, drack chai latte på Espresso house, sen såg vi andra Sherlock Holmes filmen på bio :) Sen mötte vi upp hans kompisar o drog till Retro. Mycket lyckad kväll :) tog sista tåget hem så var hemma vid halv 3, gick o la mig och gick i morse upp för en dag på praktiken. Jobbade 10.30-15.00, och jag sålde en brudklänning!!!!!! känns så grymt bra att jag gjorde det i princip helt själv! :D hihi, hjälpte den bruden i kanske två timmar o annars fixade jag med slöjor och lite sånt. Kom hem vid fyra, tog en snabbdusch o gjorde i ordning mig o allt och halv fem kom Fia o hämtade mig o vi åkte och dansade! :) Mycket trevlig dans måste jag säga med Lucia firande, bra att jag ser första luciatåget idag och inget på själva lucia! Så kan det gå så kan det gå.

Ska lägga mig i sängen nu, lyssna på Lars Winnerbäck och så småningom somna. Imorgon blir en projektdag om allt blir som det tänkt! :) 
SOV GOTT

Mycket att göra, trött chey

Publicerat: 2011-12-15 | 22:28:39 i Allmänt
ska försöka sammanfatta de senaste dagarna som jag inte uppdaterat lite kort här nu :)

I tisdags var jag med Axel efter jobbet, vi va i stan och hemma o han och si o så :D kom hem med sista tåget hem , alltså jag kom i säng vid två efter att haft ett kort samtal med Elise som dumt nog befinner sig i Chile! Sen på onsdagen så hade jag en av de bästa dagarna på praktiken även om jag blev sjukt trött till slut, inte undra på men värt. Vi hade en ny återförsäljare hos oss, eller hon är nu vår återförsäljare! :) vi började med att städa, göra jättemysigt och juligt på morgonen tills hon skulle komma. Hon kom senare än hon skulle så blev med att fika i ungefär en timme innan hon kom haha :D Sen kom hon och det blev massa snack om hennes företag och om vårat - mycket spännande och inspirerande! Sen skulle vi visa våran kollektion. Jag fick hjälpa Malin med att få på klänningarna och nåla in så dom passade och så, det var skönt att göra så jag lär mig allt hur man gör och kan det sen själv på kunderna :) Sen dom sista fyra kläningarna fick jag prova o visa! hihi. Grymt snygg såklart och kan inte förstå hur man inte skulle vilja gifta sig med mig :D En väldigt rolig grej att ha gjort. Sen blev det att återgå till att prata och så över lunch vid halv 2 ungefär och det fortsatte lite så ungefär hela dagen. Vid 5 gick hon och då slutade jag. Kom hem sjukt trött, åt mat och gick upp till mig och fixade i ordning mig, pratade med syster och klockan åtta var jag helt klar med allt i säng och satte på gossip girl. kanske tio minuter in så somnar jag. så inatt har jag sovit en massa timmar - hur skönt tror ni inte det var?

Så imorse utvilad o pigg så gick jag till jobbet. Petra, min lärare, kom och kollade hur allt var och hon var där i lite mer än en timme och pratade om allt som går o prata om runt praktiken kort sagt. Har sytt slöjor idag, sytt klart min stolsdyna och lite såna grejer. har varit en skön dag och har idag sluppit hålla på o somna :) slutade sex så kom hem vid sju. Har inte gjort speciellt mycket, ätit mat o äntligen köpt hårfärg! :) Var även duktig och har haft glasögon hela dagen! ska man hålla såhär i en vecka? hmm gör mitt bästa!

Nu blir det sängen framför gossip girl sen sov time! börjar bli rätt trött faktiskt :) GODNATT!


Mina bästa katter <3

Tjaaaaa

Publicerat: 2011-12-12 | 22:26:45 i Allmänt
Känner mig oerhört nöjd med livet för tillfället. Älskar dom stunderna, när man ser vad man har, man känner sig lugn, har saker (roliga saker!) att göra. Vet inte hur jag hamnade i detta mood, men det finns där och jag tycker (såklart) om det :) snart lov, vilket känns ännu bättre o veckan är fullplanerad förutom torsdag men man kommer väl på nåt att göra då med.
Dagen var till en början seg, skitont i magen och senare under dagen huvudvärk. Sovit dåligt har jag med, kunde först inte somna så somnade kanske vid 2, sen kvart i tre ringer Ricard (som alltid är sjukt glad med sin härliga Göteborska.....) och väcker mig (!!!!) med tanke på att jag vaknade av att min telefon ringde med viberation är ett tecken på att jag inte sov djupt, så efter det tar det till halv 4 eller 5 att somna om (tack för den) sen ungefär halv 5 så ringer han igen (tror de va han hehe :D) sen men svarade inte och då kunde jag iaf somna och sen vare bara upp o jobba.
Men iaf sen vare bartenderutbildning!  först skittråkigt, segt och allmänt drygt men sen blev det rätt skoj ändå! :) Värt iaf, grym var jag (som ni såklart kan lista ut). Hann med tåget hem så kom hem tio mycket skönt! :)
Ska ta en dusch nu sen blir det sängen! :)

Peggy på utbildningen :)

tionde december

Publicerat: 2011-12-10 | 21:23:06 i Allmänt
Har idag varit och köpt julklappar med Linda i Jakan! :) Vi har vart runt i centrumet och på IKEA. Vi lallade runt i flera timmar och jag är nästan klar med allt! har en sak som ska beställas, en grej som ska fixas och sen julklapp till Linda kvar som jag såklart inte kunde köpa idag :)) känns riktigt skönt, aldrig varit ute i så god tid :D Köpte även vaniljdoft ljus som jag ska sätta in i hela rummet :D kommer lukta supergott. Och jag köpte en julklapp till mig själv, ett rött "nattlinne" asfint blev helt kär! kunde inte motstå dess kraft :) kan ju såklart inte lägga upp några bilder av julklapparna men är riktigt nöjd med vad jag köpt! :) 
Skulle egentligen ut på krogen med Veronica ikväll, men det blev så sent om vi ska in till stan så det blir hemmakväll ikväll istället och krogen en annan helg! :) funderar på om man ska köra all in på mysfaktorn eller om man ska göra lite småroliga nödvändigheter. Klippa ut tyg o fixa julklappen t.ex. hm.. får se vad kvällen har o erbjuda! :)
Ha en jättefin kväll allihopa! :)

Pretty damn good

Publicerat: 2011-12-10 | 00:13:38 i Allmänt
Hejsan hoppsan!
Tänkte börja med att berätta om min mysiga torsdag! Praktik mellan 10.30-18.00, sen åkte jag in till stan och mötte upp finaste Peggy! Vi gick till Kungshallen och åt jättegod middag och snackade skit :) sen åkte vi vidare och letade upp en pub vi skulle till, vi tog en väldig omväg men det gjorde inget :D Vi hittade dit och det var väldigt mysigt med trevligt sällskap av ett gäng :) Egentligen skulle hennes kusin spela där anledningen till varför vi gick dit men det krockade lite med annat och dom skulle typ börja spela när vi var tvugna att gå för att jag skulle hinna med tåget. Det var hur som helst en mycket trevlig kväll med bästie!

Nu är det äntligen efterlängtade helg! :D Hade en bra dag på praktiken tyckte det var rätt skönt att min handledare, Malin, var ledig idag så hon var inte där o styrde o ställde haha. Mycket lugnare när hon inte är där. Hade sovmorgon så började 11,  högt uppskattat, och började med att Christer hade genomgång med mig om hur man ska bete sig i butiken osv i en o en halv timme. Mycket information om så lite! Jättehungrig blev jag, så halv ett tog jag min lunch. Resten av dagen så sydde jag ihop en bröllopsklänning och småjusteringar på en annan. Och jag fick vara med o kolla på en brudprovning. Åh älskar det där alltså, jag känner verkligen glädje av att göra det. Sen var det gulligaste kunden och hennes mamma var med o mamman blev alldeles tårögd till slut och då är det nästan svårt att hålla sig själv när dom står o smålipar haha! och sen när mamman förvånar och säger att hon betalar klänningen o rubbet! huuuur gullig som helst. åh blev så glad av dom. Så jag slutade 18 åkte hem var vrålhungrig, kom hem vid sju och maten var inte klar (!) haha, mamma hade gjort egna vitlöksbröd och vi åt sallad till det. Var hur gott som helst! och väldigt mättande tro det eller ej
min halvt uppätna mat haha ;)
Till maten kollade vi på dodgeball, alltså filmen är ju förjävla rolig :D haha! helt underbar. Sen började mamma göra julkort så då gjorde jag oxå två stycken ena blev riktigt fint! har ingen bild på det nu men rätt nöjd faktiskt :))
Nu ska jag lägga mig kolla film eller liknande och sova snart! väldigt trött och måste ladda batterierna för imorgon! Blir iaf julhandlande med Linda! 

SOV GOTT!

två veckor kvar

Publicerat: 2011-12-07 | 18:58:17 i Allmänt
.... tills jullovet! Känner stort behov av lov, behöver sova och behöver tid till mig själv. Nu kommer man hem sent och hinner inte göra något på dagarna (kvällarna) och jag har under flera veckor känt mig borttappad utan kontroll. Har inte haft någon planering i huvet alls, inte haft koll på dagarna, inte märkt att tiden faktiskt gått och man kommer längre fram i livet. Men igår kom genombrottet! (haha) jag tog tag i mitt liv! jag satt och skrev in massor i min kalender, skrev en lång (!) lista över saker jag måste göra (och kommer fortfarnde på saker som jag glömt skriva upp...). Så i stället för att direkt gå hem efter praktiken som jag vanligen gör, slänger mig i sängen och sätter mig vid facebook hela kvällen så tog jag tag i mitt liv. Jag hämtade ut piller på apoteket som legat där några veckor, kollade lite priser och alternativ till en eventuell julklapp och jag gick till optikern och kollade upp mitt öga! Mitt vänstra öga är rött (varje dag) längst in och har varit det sedan jag kom hem från Thailand i Augusti och självklart har det tagit mig ända till nu för att kolla upp det. Fick strikta order om att jag inte får använda linserna på minst en vecka igen och jag måste gå tillbaka och få godkännande av dom innan jag får börja igen. Helt absurbt! Så ska försöka med detta ändå mot min vilja för vill ju inte att mitt öga ska vara rött längre. Hade dock såklart mina linser i idag, så typiskt mig kan aldrig ta tag i något på en gång.. menmen ska göra mitt bästa.
Sen när jag kom hem (så åt jag) tog jag tag i fler saker. kollade upp tid o plats till saker, började hålla koll på min ekonomi igen, planerade, klippte ut en del av det som behövs till korsetten - det jag hann, och massa annat småtrams som behövdes ta tag i. Ska fortsätta vara så här duktig nu! Ska komma in i det och beta av allt så jag kan ta det lugnt nångång utan dåligt samvete. det är en bra början det här :D

Så idag har jag varit på praktiken som alla andra dagar. Kom dit och jag o Malin började med att städa typ överallt, dammsuga och såna grejer. sen tog vi fikapaus i kankse en kvart, började klippa tygprover (som förövrigt är fruktansvärt tråkigt) och sen så blev det möte/fika igen. Mycket skön morgon. Lunchen tog jag vid ett, väldigt sent men samtidigt skönt för då är det inte lika mycket tid över efter lunchen :) smart va? Har jobbat med kollektionsmappen idag, hela dagen. Klippt tygprover och häftat in det, det tar så lång tid när man måste vara noga och har en häftapparat som hakar sig hela tiden. Men det är inget krävande och väldigt enkelt så det vart ändå skönt att få göra det hela dagen även om det kanske inte är det roligaste.

Nu har jag inte tid att skriva någe mer för såg att dansen börjar om sju minuter! Och jag tänkte jag ska byta om sätta upp håret och lite sånna grejer så bäst o sätta igång! :) behöver ju dock inte vara i tid och får komma när man vill men ändå, får skjuts med så blir väl inte så sen :)
Ha en bra kväll! PUSS

Ny vecka

Publicerat: 2011-12-05 | 21:26:37 i Allmänt
Hej hopp! Haft världens skönaste dag på praktiken, har sytt 6 slöjor och jag har haft lite teori om företag och massa sånt väldigt nödvändigt :) sen lite andra småsaker runt omkring. Effektiv dag som flög förbi även fast jag vaknade frm minuter innan jag skulle gå imorse smidigt. Så nu är längsta och första dagen avklarad!
Då mitt rum nu är fint, nystädat och påbörjat julpyntat så har jag nu tänt mitt ljus utan rädsla att elda upp rummet (heheh) Ligger några dagar efter men det kan jag väl snart komma ikapp!
Igår var släkten här och jag fick mer paket och en jättego tårta! :) tänkte lägga upp bilder sen på alla mina fina presenter! så ni får se vilka snälla vänner o familj jag har! :)
Ska nu hoppa in i duschen, innan de blir försent!
Hoppas ni hade en trevlig helg allihopa, i sure had! Puss :)

Uraval av bilder! :)

Publicerat: 2011-12-04 | 19:45:20 i Allmänt


18 fucking år!

Publicerat: 2011-12-03 | 11:13:04 i Allmänt
Nu är det ju så att jag glömt/inte haft tid/inte orkat blogga så blev lite dåligt med uppdateringar under dessa två dagar. Gårdagen ska ni få en uppdatering om nu! :D
Så igår fyllde jag år! 18 år herregud!! :D Och hela dagen var helt fantastisk!
Dagen började med att min familj kom insjungandes ja må hon leva strax efter sju, fick skitfina blommor och paket. Sen kollade vi på julkalendern och åt frukost och halv nio tog jag tåget in till Älvsjö för att gå på SACO-mässan, gick på två seminarium om utomlandsstudier kortfattat och gick runt och letade efter skolor som passade mig. Hittade inte många alls och smått besviken på mässan för dom hade inte direkt mycket att erbjuda menmen helt okej ändå :) tog halv ett tåget hem o mötte mamma på tåget och sen gick vi ner till centrum och åt lunch, skagen toast o chai latte, väldigt mysigt :) Sen blev det hem och börja göra sig i ordning för kvällen! dusch, hår, smink och kläder. och som tur var så visste jag ju redan kvällens outfit! Sen kom Linda o Sandra hem till mig, även Pauline hem från jobbet och vi började smått förfesta lite, korkade upp mousserande jorgubbsvin och tog nån cider innan tåget bärde oss in mot stan halv sju! Mötte upp Peggy o åtta var bordet bokat på pizza hut och vi åt en skitgod middag, vitlöksbröd, pizza och tänka sig att jag fick ju dricka cider till maten :D Sen blev det UTGÅNG , vi drog till Viper, Elise kom dit med och kvällen blev grym! Riktigt jäkla grym! Så om ni inte var där missade ni årets händelse! too bad for u! :D
Bilder och sånt ska jag lägga upp åt er sen när jag fått dom ! :)) 
PUUUUUSS!!

RSS 2.0