Time to sleep

Publicerat: 2012-01-31 | 22:44:11 i Allmänt

Ligger i sängen igen efter min lata lediga dag. Planen var att vara produktiv men nej behövde hämta energi! Så får stanna på projekttiden inorgon och göra så mycket jag hinner på korsetten :)

Imorgon har jag o fina pojkvän varit tillsammans i en månad så vi ska se the girl with the dragon tattoo som vi sagt vi ska se sen i december haha <3

Ska försöka sova nu så att jag är någorlunda vaken imorgon ;)
PUSS!! Sov gott :)


Design

Publicerat: 2012-01-27 | 09:55:07 i Allmänt
Sitter i skolan, har design. Har påbörjat nya projektet vilket är att skapa en kollektion till en speciel målgrupp - min målgrupp blev gravida :) Funderar på över vad jag ska göra för kläder bara, vanliga? fest? bröllop? eller något annat... sitter och kollar på bilder men känner att det inte hjälper mig fören jag har gjort min intervju som man måste göra för att kolla upp funktionella saker till kläderna. Tänkte börja med att kolla med mamma - hon har ju liksom varit gravid!

Började rita mönster till min studentklänning igår :)))) Och är snart klar med korsetten till projektarbetet :)

Ikväll är det fest och imorgon är det dans och utgång! :) uppbokad helg!

Now im going back to work!
Pusshej<3

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Publicerat: 2012-01-23 | 20:41:17 i Allmänt
Kommer nog vara såhär med bloggen att det dröjer nån dag emellan, det blir så när man skaffar sig ett liv haha. Skolan är igång! Så fruktansvärt skönt, har ett perfekt schema med! efter vecka 7 är jag ledig på tisdagar och fredagar, sömnad en o ½ dag, teorilektioner 1 dag och projektarbete (valfri plats) under resterande måndag, onsdag, torsdag. Hur skönt är inte det? :D kommer ha massa tid nu till projektarbetet! Huuuuur bra som helst, imorgon är det hårdkörning på att få klart så mycket av korsetten som möjligt! :) Nu ska jag pallra mig till centrum, köpa cheez balls och cola, slå på en film och sy klart min klänning tror jag. eller så långt jag kommer iaf. Blev inte helstädning av mitt rum som jag tänkt mig göra idag men plockat undan iaf och slängt massor av papper, fan det onödigt att storstäda om jag ska få min bokhylla/skrivbort snart (?) då gör jag det hellre i samband med det :) Ska nog ladda ner lite filmer och lägga in i min "nya" iphone som jag fick av bästa pojkvän :))))))
Ledig imorgon så jag kan njuta extra av denna måndagskväll!! hihiihi :*

Godmorgon :)

Publicerat: 2012-01-18 | 07:46:44 i Allmänt
Tid att göra sig i ordning och dra sig mot praktiken! sista onsdagen 09.30-17.00. Tror det är min chefs sissta dag idag när jag är där innan hon åker till Paris så vi skulle ha avskedsfest för mig idag istället.
Sen efter jobbet ska jag hem till Linda och vi ska laga mat och fira lite jul som vi inte gjort än haha.
Blir nog en bra dag! :)

Tjatja bloggen

Publicerat: 2012-01-12 | 23:35:03 i Allmänt
Sitter i sängen och kollar på skilda världar, inne på säsong 3 nu woop. Ska alldeles strax sova äntligen :) Valt kläder och så till imorgon så kan sova sisådär en kvart extra imorgon haha.
Har lekt byggarbetare på jobbet idag, byggt ikea möbler och rensat - blir så mycket bättre :D synd att jag inte är där när allt är klart, eller är väl forhoppningsvis där nångång :) sytt en bolero med annars har det bara varit omrenovering på listan. imorgon sen helg! och sen nästa vecka sista på praktiken :)
Imorgon blir det ut och röja på stan eller nåt, sen sover jag nog hos Axel. Han sov hos mig inatt, kanske därför jag är så trött? han tar ju hela sängen för sig själv, haha. Fast nej mycket bättre när han är här.
Nu ska jag lägga mig hos mina kära, sängen, täcket och kuddarna <3

Sweet dreams

Publicerat: 2012-01-10 | 00:02:15 i Allmänt
Okej, praktiken var inte så farlig idag. Jag trivs ju faktiskt där. Men segt var det ville bara hem, fast gick samtidigt snabbt - precis som alla andra dagar. Har bara suttit o sytt idag och en brud har vart inne som jag hjälpt, och två tjejer som skulle ha balklänningar. Blir nog liknande dag imorgon skulle jag tro. Börjar 10.30 :) istället för en timme tidigare och jobbar till 17 - mycket skönt! Sen ska jag hem och till synsam för att fortsätta kolla upp mitt jäkla öga, känns som det aldrig kommer bli bra men nu tänker jag använda linser all day long vad dom än säger. Hatar att inte se ordentligt så det tänker jag inte göra heller.

Ligger och kollar på skilda världar, tänkte göra det ett tag till innan jag somnar så mitt hår hinner torka lite till. Går upp lite tidigare imorn i ett försök om att hämta ut mitt tågkort utan stämpel av skolan, får se hur det går för orkar inte betala för något jag inte behöver egentligen för mina remsor som jag hade funkar tydligen inte längre nu - inte helt otippat dock - och jag kunde tydligen inte skicka sms biljett just my luck !

Testade även en kort bröllopsklänning idag med svarta leggins och en svart bh -- oooooerhört vackert haha! såg lite smått roligt ut må jag säga!

finns ingen energi, ingen livsglädje, inget sug

Publicerat: 2012-01-08 | 23:57:54 i Allmänt
Sitter här på mitt golv mellan sängen och soffan - varför? Ingen som vet, det är vanligt bland många som vistas i mitt rum, mitt golv är kanske inbjudande? Känner mig helt död. Vet inte vart jag ska ta vägen. Praktiken börjar igen och jag har minst sagt ingen lust. Jag åker jättegärna in och hjälper alla härliga brudar välja den rätta klänningen - men så kommer det inte vara. Det är inte allt jag kommer få göra, kommer bli en massa skitjobb som jag inte orkar med just nu. Inget tågkort har jag heller. Det suger, bara för att jag bor i Bålsta och har tappat bort skitlappen för att hämta upp kortet. Ska skriva ut en ny och hoppas på det bästa annars så får jag väl dra mig in till skolan och be dom stämpla lappen, kan alltid säga att dom inte gjorde det från början haha, orkar inte skylla mig själv. Men det löser väl sig ska försöka fixa lappen imorgon och kanske pallra mig till kommun huset innnan praktiken vi får se vad jag hinner. Annars får jag väl köra på remsa eller sms biljett.

Har idag varit hemma hos min pojkvän och ungefär sovit bort hela dagen efter en minst sagt intressant natt haha. Vi kom hem runt halv sju i morse, så idag blev en bakis dag där vi legat i sängen och soffan och glott på tv/film hela dagen, precis vad jag behövde. Har haft det väldigt skönt och skulle gärna ha det så hela veckan men nej jobb jobb för oss båda. Längtar tills skolan börjar igen, brukar inte göra det, men jag gör det.

Ska nog dra mig till sängen och överlämna rummets stökigheter till imorgon kväll, är skittrött och upp tidigt imorn och sängen låter oerhört lockande så måste säga att lägga sig och sova låter som en oerhört vettig idé :)

Ni får sitta och lyssna på denna underbara låt sålänge om ni kan se den, inte säker på om det funkar. 
Jag får liksom ingen ordning - Lars Winnerbäck



Godnatt mina skönheter!

födelsedag, julafton - HEMKOMST!

Publicerat: 2012-01-06 | 15:37:31 i Allmänt
Tjoohooo!
Är hemma hos pappsen i Dalarna och här är det minnsan vinter! snö överallt :D blir en snabbvistelse här, kom hit igår, är här idag, åker och dansar imorn och hem till mamma igen på kvällen :)
Igår var jag på Arlanda och hämtade hem bror :D:D about time så att säga! han är med mig här hos pappa :)) han är bara hemma en månad innan han drar igen så gäller väl att umgås med han medans han är här!
Har bakat tårta med pappa idag :) - den är dock till mig. vi ska fira min födelsedag lite eftersom jag inte vart hos pappa sen dess och vi ska fira jul! så paketöppning blir det idag :D weei,,

Min mail strular och jag känner att det inte är okej! eller strular och strular, kan inte logga in och har inte kunnat logga in på den på en månad så gjorde en ny och får liksom inget nytt lösendord! blir less -.- ska skicka ett mail till dom och få ut lite av mina aggrisioner sen :))
Jättesugen på att gå på bio haha, ytterst ovanligt (eller inte) men vill se the girl with the dragon tattoo, har nyss sett på alla millenium så måste ju se den :D tänkte jag ska dra med pojkvän eller bror typ i veckan mohaa,,

Ska göra lite nytta nu, eller något åt det hållet iaf. Och komma igång med dagen lite :)

God morgon världen!

Publicerat: 2012-01-05 | 10:19:35 i Allmänt
Gott nytt år allihopa! :) Kan ju hoppas ni hade ett bra nyår, det hade iaf jag :D var inne i stan med Axel och ett gäng av hans vänner med raketer o skumpa! :) Kan ju bjuda på dessa två bilder från nyår ;))


Igår var jag och shoppade med Linda i Kista! Köpte väldigt mycket, och brukar vanligtvis inte orka shoppa så mycket eller faktiskt köpa så mycket så känns så bra att ha fått saker jag velat ha köpta! :D Köpte röda jeans, två kavajer, smycken, linnen, en bh och lite sånt :)) Sen åt vi en skitgod asiatisk middag - stark men god. vid åtta så åkte vi in till stan o mötte upp Axel och gick och satte oss på El Amir och drack lite innan vi drog vidare ut på krogen, var inte ute så länge Linda och jag bestämde oss för att ta 00.13 tåget - kändes som ett bra beslut :))

Ska Göra mig i ordning nu och sen åka till Arlanda och möta upp Kim!! :D:D:D:D
Puuussshej!


RSS 2.0